A TOMBS CREATIUS som creadors de jocs i ens apassiona la idea de fer jocs nous. Per això aboquem tota la nostra energia a l’hora de crear un joc nou, des de que el pensem fins que el traiem al carrer.

Els jocs de TOMBS CREATIUS tenen orígens molt diversos. Sorgeixen a partir d’un mecanisme d’un altre joc, d’una idea nova, reformulem jocs antics, plasmem idees que ens aporten els i les participants en els nostres bolos.

El joc, primer s’idea i després es dibuixa. Les proves es fan en paper per no malgastar la fusta, que és un recurs natural que s’ha d’utilitzar críticament i racionalment.

A l’hora de construir un joc tenim en compte que el mecanisme del joc sigui fàcil d’entendre per a tothom; que el joc sigui atractiu i s’adeqüi a la resta de jocs de la proposta, tant en forma com en colors; que sigui segur i resistent;

Per altra banda, a l’hora de construir un joc, també ens motiva la idea que els i les participants puguin jugar un i altre cop al mateix joc. El joc ha de plantejar un repte divertit que faci que els i les participants s’engresquin a jugar una altra vegada.

El joc ja està llest per surtir a la plaça! Ara, solament ens queda comprovar que satisfà les expectatives d’entreteniment. Si ens adonem que la interacció del joc amb els i les participants no rutlla, reformulem el joc o el seu mecanisme per a que aquest funcioni.

Perquè per TOMBS CREATIUS un joc no és d’un sol ús i exclusiu per a una sola persona, sino que un joc passa per molts pobles, per milers de mans i diverteix i interelaciona a moltes persones. La proposta de jocs de TOMBS CREATIUS és lliure, no està conduïda, cada persona ha de decobrir per ella mateixa el joc i decidir com hi vol jugar.