Companyia

Som artesans d'experiències que promouen l'enginy i la diversió

 

A TOMBS CREATIUS som creadors de jocs i ens apassiona la idea de fer jocs nous. Per això aboquem tota la nostra energia a l’hora de crear-los, des que els pensem fins que els traiem al carrer.

Els nostres jocs tenen orígens molt diversos: provenen de noves idees, reformulem antigues propostes, sorgeixen a partir d’un mecanisme d’un altre joc o plasmem idees que ens aporten els i les participants en els nostres bolos.

De la idea al carrer

El nostre procés de treball

Esbossem idees originals

El joc, primer s’idea i després es dibuixa. Les proves es fan en paper per no malgastar la fusta, que és un recurs natural que s’ha d’utilitzar críticament i racionalment.

Creem mecanismes artesanals únics

A l'hora de construir un joc tenim en compte que el mecanisme del joc sigui fàcil d'entendre per a tothom; que el joc sigui atractiu i s'adeqüi a la resta de jocs de la proposta, tan en forma com en colors; que sigui segur i resistent.

Proposem reptes engrescadors

Per altra banda, a l'hora de construir un joc, també ens motiva la idea que els i les participants puguin jugar un cop i un altre al mateix joc. El joc ha de plantejar un repte divertit que faci que els i les participants s'engresquin a jugar una altra vegada.

I els portem a la plaça!

El joc ja està llest per sortir a la plaça! Ara, solament ens queda comprovar que satisfà les expectatives d'entreteniment. Si ens adonem que la interacció del joc amb els i les participants no rutlla, reformulem el joc o el seu mecanisme perquè aquest funcioni.

Qui som?

Coneix als membres de la Companyia

TONI TOMÀS CAMÍ

Cor pensant, ànima creadora . Un nen que no para quiet i que somia incansable fins que se surt amb la seva.

DIEGO CAICEDO MELCHIADE

Ànima i motor del taller. Coneix la fusta i amb art i ofici ho repara tot, sempre a ritme llatí, en tots els sentits.

AMAIA RODRIGO ARCAY

Motivada somrient. Posa ordre a l’espai i paraules a les idees que s’atropellen, per comunicar el batec de Tombs Creatius.

SERGIO SISQUES PARDO

Manetes tecnològic. Creador de mecanismes inimaginables per materialitzar somnis que semblaven impossibles.

MARIA DOMINGO LLARÀS

Pura energia. Una ànima artística i creativa que juga al carrer i que aporta la resolució i l’ordre dels seus orígens d’enginyera.

JOAN DOMINGO DOMINGO

L’avi pallasso. La seva veu de l’experiència, sempre positiva, resol i supera qualsevol obstacle al taller i també al carrer.

BRUNA TOMÀS ARNAZ

Energia jove. Trenca esquemes amb el seu esperit rebel i amb carinyo infinit mira als infants als ulls posant-se a la seva alçada.

NASI BUSQUETA FRANCO

Tot bon rotllo. Amb una rialla constant, i una artística intel·ligència social, crea el millor ambient amb el públic.

PEPPE CANNATA

Reina de la festa. Parla totes les llengües que calguin per fer Tombs internacionals i és capaç de riure del que sigui quan sigui.

El nostre dia a dia

X