• Inici
 • Propostes
 • Com treballem
 • Fem pinya!
 • Tombs de proximitat
 • La Companyia
 • On hem estat
 • Descàrregues
 • Contacte
 • Tombs de proximitat
  Nous packs de Tombs de Proximitat |

  PACK 1: Colors de Monstre + Puck Cinema Caravana

  Gaudeix del cinema més petit del món amb el seu jardí de jocs.
  Dues instal.lacions que converteixen la teva plaça en tot un esdeveniment singular. Els nostres jocs de sempre i la màgia de gaudir del cinema ambulant més petit.
  Colors de Monstre: Una col.lecció de jocs artístics plens de color.
  La Puck Cinema Caravana: Una caravana habilitada com a cinema, un cinema minúscul. Potser el més petit del món.3 hores de jocs i cinema d’animació.

  Tot instal.lat a la mateixa plaça
  Preu: 1500€ + iva

  DEMANA’L ARA


  PACK 2: L’increïble viatge del Sr. Tonet + El Viatge

  Aquest pack només és contractable en HORARI DE TARDA-VESPRE.
  L’increïble viatge del sr Tonet és un món de jocs per descobrir a patir de la figura de l’increïble sr Tonet.
  El viatge és la proposta més agosarada ( fins ara). Apte només per a espectadors a partir de 16 nys. Una experiència inoblidable de només 3′. T’hi atreveixes?

  Les dues propostes han d’estar ubicades en el mateix espai i exclusivament en horari de TARDA-VESPRE. A partir de les 19.00 Durada: 3 hores
  Preu: 1700 + iva

  DEMANA’L ARA

   
  ECONOMIA, CULTURA, QUALITAT |

  tombsdeproximitat4

  L’economia, el preu d’un cosa, producte o servei no pot ser l’únic factor a l’hora de decidir la seva tria. A l’hora de comprar. Pot ser, i de fet en aquests moments i de forma segurament justificada encara més, un dels factors claus de la tria. D’acord, la situació és la que és i si la caixa és buida no es pot triar. De vegades no es pot ni comprar. En Cultura també? Mal que ens pesi, si. L’economia “mana” en aquests moments en tots els àmbits. Aleshores, quina és la resposta que podem donar els creadors als compradors-programadors? Dues de possibles: Primera: Alertar que la manca de qualitat es paga i es paga cara. Segona: Ajustar al màxim el nostre preu i mantenir el nostre estàndar de qualitat. Dificil? No del tot. No sabem treballar d’una altra forma. Seguim creant, inventant, construïnt, muntant els nostres jocs com sempre. I això és el que us oferim. I podeu comprovar-ho. Hem fet l’esforç, i l’hem fet de veritat, per ajustar els costos per tal que els nostres jocs de sempre us arribin en les millors condicions econòmiques possibles. I com ja sabeu d’això en diem “ Tombs de Proximitat” i ho fem per vosaltres, programadors d’aquí i també per nosaltres. No renunciar a la qualitat, a una manera de crear i construir valor afegit és, per a nosaltres, la nostra fita. Us animem, programadors, a que mantingueu alt el criteri d’exigència de qualitat de les vostres programacions i contractacions. Nosaltres, a canvi, us oferim un preu just. Un preu de proximitat.

   
  LES COSES BEN FETES |

  tombsdeproximitat3

  Doncs si, només tenim una forma de treballar: Fer les coses ben fetes. Els nostres jocs, a nosaltres ens agrada parlar de peces d’art per jugar, estan pensades, dissenyades i construïdes amb cura. Són inèdites, úniques, atrevides i autòctones. Porten el nostre segell. I n’estem molt orgullosos perquè volem que la nostra marca sigui aquest segell que ens fa ser qui som i que els nostres “artefactes” siguin reconeguts. Ara, amb la proposta dels Tombs de Proximitat, aquesta part del procés no ha canviat. No l’hem volgut canviar. Seguim fent el mateix de la mateixa forma i només hi hem afegit l’esforç i la voluntat de fer-ho més assequible. La qualitat, la de sempre. Els preus… nous preus. Perquè els nostres jocs i ginys, fets aquí, volen ser “ jugats” pels nois i noies i famílies d’aquí. No hem volgut crear un producte “low cost”, no. Les nostres creacions són fetes com abans, com sempre, i els preus els hem ajustat als temps que toquen. Amb les mans, construïm i creem i amb els peus… toquem de peus a terra.

  Contacta i parlarem de PREUS de PROXIMITAT. I també, si vols parlar de continguts, és clar. Ho tens tot al web.

   
  PROPERS |

  proximitat

  És des del nostre taller a Bellpuig ( comarca de l’Urgell) on pensem, dibuixem, construïm i, finalment, carreguem la furgoneta amb les nostres creacions per dur-les a places i carrers del nostre país. I a Bellpuig, petit poble que ens dóna la tranquil.litat envejable per crear, passen les mateixes coses que a la resta de municipis del país. Tombs Creatius tenim la “sort” de treballar també “ fora”. Fora vol dir, l’estranger. I això em va fer pensar. Ara no recordo si va ser anant o tornant d’un viatge – sempre hem de creuar una bona part del país per sortir! – que vaig decidir que no només volia treballar fora. Sinó que tenia més ganes que mai d’ajustar costos, marges… i més per tal de poder oferir aquí, a casa, una proposta de jocs amb la qualitat de sempre però amb preus d’ara. D’aquí va néixer el concepte “ Tombs de Proximitat”. Per ajudar que programadors de pobles – com Bellpuig – i també més grans, però tots amb un “ cinturó” posat en les partides pressupostàries de contractació. A Tombs fem el mateix de sempre i la qualitat, per tant, no l’hem “retallat”. Aquesta és la clau: Que la recerca de preus barats o assequibles no us faci desistir de l’exigència de qualitat. Un altre dia us explicaré com les fem les nostres creacions. Ara Oferim el mateix però ajustant el preu…Hem marcat un “Preu de Proximitat”. I és per ajudar-te. Per ajudar-nos mútuament. A nosaltres també ens ve de gust treballar a casa.

  Contacteu i us direm els preus… de proximitat

   
  PERQUÈ, TOMBS DE PROXIMITAT… |

  tombsdeproximitat

  Després de molts anys creant i construint i ja en portem 13, tenim clar que ho fem per al nostre públic, la nostra gent. Compartim, és clar, la idea de la internacionalització de les empreses i creadors. Si, ja ho fem. De fet els nostres jocs i creacions precisament són gaudits a llocs tan diversos com Bèlgica, Austria, França, Costa Rica… però des de la nostra filosofia de creadors i artesans arrelats al nostre TERRITORI i amb ganes de compartir complicitats amb els programadors i el públic d’aquí, DE CASA tenim clar que no volem deixar de treballar a casa. I menys ara. No volem que la Cultura, a causa de l’economia, es ressenteixi encara més i més en un marc en el que la QUALITATno és un valor a l’alça sinó que només ho és el PREU. El mínim preu possible. Volem fer la nostra aportació, la nostra aposta, la nostra declaració d’intencions oferint aquests TOMBS DE PROXIMITAT. Una creació que hem fet i adaptat per a l’ocasió. Oferint per a aquesta temporada el millor de nosaltres en el pitjor moment econòmic viscut. Jocs creatius d’aquí per a la gent d’aquí. La nostra gent.
  Consulteu-nos els preus especials de Proximitat d’aquesta campanya.
  Els millors jocs que sabem fer al millor preu
  Perquè creiem en els productes de PROXIMITAT, creiem en les coses BEN FETES i volem compartir-les amb la gent d’AQUÍ..
  Una acurada col.leccó dels nostres jocs a un preu de Proximitat.
  Assequible i raonable. Just.

   

  Segueix-nos
   
  Tombs Creatius · Avinguda del Bosc, Nau 4 Bellpuig. T: (+34) 629 805 006 · (+34) 973 337 009 · info@tombscreatius.com