Work in progress

Les novetats de Tombs Creatius

Publicat el dia

A2Manos farà la preestrena del seu nou espectacle, ‘Todo Cambia’, al Recrea’t

El Tangram és un trencaclosques xinès de set peces amb les que es componen figures simbòliques. I també és la gran passió del Paco Hernández, ànima de A2manos. Amb les peces geomètriques del Tangram, les seves dues mans i una maleta amb el seu talent crea històries precioses combinant narració gestual, música, jocs de llums i sorpreses.
Més enllà de ser un gran artista, el Paco és un amic. Un amic polifacètic de personalitat imparable i creativa, una ànima que busca deixar fluir tot el seu univers delicat i màgic. Primer ho va fer amb els laberints d’Itinerania, companyia de la que forma part juntament amb Furti Coromina, i després, ho va aconseguir portant a escena una de les seves grans passions, el joc del Tàngram, a través de la companyia A2manos, que va fundar l’any 2001.

ELCRUCE-A2manos (Clip 1min) from A2manos on Vimeo.

El Cruce és el primer espectacle que va crear a la petita carpa que acull les seves històries. I ara, està a punt d’estrenar la seva pròxima proposta, Todo Cambia, i farà una preestrena experimental al Recrea’t. Com ens agrada que els nostres amics facin servir aquesta festa com a circuit de proves, com a taller experimental! Volem ser conillets d’índies de les seves meravelloses creacions! Per això, sentim un gran orgull perquè el Paco porti a Bellpuig les dues històries que conformen el nou espectacle: La niña de las Flores metálicas i Azul. Todo Cambia és un cant a la superació de les dificultats i a la valentia de perseguir els somnis. Aquest espectacle combina la narració oral i la manipulació del Tàngram per transportar al públic a través d’escenes plenes de colors i emocions tan íntimes com universals. El relat de La niña de las flores metálicas explica la història d’una artista principiant que sent frenat el seu impuls creatiu a l’ombra d’un escultor consagrat. Azul narra la història d’un home que no pot plorar.

 

Fa més de 15 anys que coneixem al Paco. A la nostra amistat, s’uneix l’admiració que ens desperta la seva feina. Comptar amb el seu talent al Recrea’t fa que aquesta festa encara sigui més gran. Amb unes ganes boges de veure el seu nou espectacle en primícia, ens preguntem com s’ho fa per donar vida a les peces geomètriques del Tàngram i com les seves històries aconsegueixen arribar-nos al cor suaument, tot i que sigui a través dels angles de les set peces del puzle més conegut del món.

Torna enrere
X