Work in progress

Les novetats de Tombs Creatius

Publicat el dia

Ajuda’ns a fer pinya!

Tenim 3 cosetes per explicar-vos:

La primera.

Va ser a la Fira Mediterrània Manresa on hem començat a ensenyar i explicar el projecte de la colla castellera. Sobretot a explicar…. I la rebuda a la Fira de Manresa ha estat molt bona. Sembla que ens heu pres de veres i que el projecte casteller ha “caigut bé”. Ens agrada. Nosaltres ens ho prenem de veres i el que diem que farem… ho procurem fer!

La segona que és tota una primicia…

I és mooolt important: Ja tenim nom. La colla castellera que estem creant ja té nom… Els xics de xurrac!
Perquè xics? Està clar, oi? Estem construint una colla castellera.. Perquè xurrac? Perquè, inspirats en Pinoccio, els nostres “ castellers” estaran fets de fusta, i envoltats dels sorolls de fusteria del nostre taller on destaca sempre, entre tots, el so del xurrac. I com en Pinoccio, prendran vida pròpia… Ja els veiem a plaça: Els xics de xurrac. I prendran vida, això si, sempre amb l’ajut dels que sigueu a plaça! Ajuda’ns a fer pinya!

I la tercera també és una gran notícia que ens fa molt goig compartir.

Hem fet un nou ftxatge pel projecte.: En Carles Pijuan ( si si, el de la Baldufa teatre)! ens farà l’acompanyament artístic. Tot un luxe! I per acabar dir-vos que ja tenim dissenyats uns 13 jocs castellers… però això, us ho ensenyarem en el proper post.

Gràcies per ser aprop d’aquest projecte i ajudar-nos a fer pinya!

Torna enrere
X