Companyia

Som artesans d'experiències que promouen l'enginy i la diversió

 

A TOMBS CREATIUS som creadors de jocs i ens apassiona la idea de fer jocs nous. Per això aboquem tota la nostra energia a l’hora de crear-los, des que els pensem fins que els traiem al carrer.

Els nostres jocs tenen orígens molt diversos: provenen de noves idees, reformulem antigues propostes, sorgeixen a partir d’un mecanisme d’un altre joc o plasmem idees que ens aporten els i les participants en els nostres bolos.

De la idea al carrer

El nostre procés de treball

Esbossem idees originals

El joc, primer s’idea i després es dibuixa. Les proves es fan en paper per no malgastar la fusta, que és un recurs natural que s’ha d’utilitzar críticament i racionalment.

Creem mecanismes artesanals únics

A l'hora de construir un joc tenim en compte que el mecanisme del joc sigui fàcil d'entendre per a tothom; que el joc sigui atractiu i s'adeqüi a la resta de jocs de la proposta, tan en forma com en colors; que sigui segur i resistent.

Proposem reptes engrescadors

Per altra banda, a l'hora de construir un joc, també ens motiva la idea que els i les participants puguin jugar un cop i un altre al mateix joc. El joc ha de plantejar un repte divertit que faci que els i les participants s'engresquin a jugar una altra vegada.

I els portem a la plaça!

El joc ja està llest per sortir a la plaça! Ara, solament ens queda comprovar que satisfà les expectatives d'entreteniment. Si ens adonem que la interacció del joc amb els i les participants no rutlla, reformulem el joc o el seu mecanisme perquè aquest funcioni.

Llocs on hem estat

Ens agrada estar al carrer i voltar món

Viles, ciutats, festivals... durant tots aquests anys hem estat presents
en multitud d'esdeveniments que han anat consolidant la nostra proposta artística.
Aquests són alguns dels llocs on hem estat... ens veiem al proper?

Veure tots

El nostre dia a dia

X