Work in progress

Les novetats de Tombs Creatius

Publicat el dia

Holoqué ens obrirà la porta als somnis a través dels seus titelles hologràfics

Es poden explicar històries de moltes maneres. La paraula molts cops és màgica i n’hi ha prou amb ella per endinsar-se en mons inventats, fantàstics, llunyans o profunds. Però això no vol dir que totes les històries hagin de ser explicades només amb paraules. Les noves tecnologies (o no tan noves) obren portes a la creativitat i quan juguen plegades, poden néixer coses immenses. Això és el que passa a la companyia Holoqué. Que el talent per traslladar-nos a altres universos s’uneix amb la tecnologia dels hologrames en un petit espai, una petita tenda de campanya, que ofereix una experiència única. És especial veure com el Diego Caicedo investiga els somnis a través de personatges projectats amb la tècnica hologràfica. Crea tot de mons onírics que barregen la paraula, la música i les imatges i que ens bressola com si ens ho estiguéssim imaginant. Com si fossin els nostres propis somnis.

El Diego forma part de l’equip de Tombs Creatius. El seu talent no és només explicar històries. També és el treball amb la fusta. I per això, sentim que Holoqué també té una part de l’ànima de Tombs. Han estat molts bolos i molts viatges en furgoneta plegats compartint el naixement del projecte. I resulta bonic veure com amb el seu primer espectacle ha aconseguit ja una gran projecció, sobretot internacional. I és que Holoqué ha viatjat amb la seva tenda de campanya de titelles hologràfics a països com Turquia o Taiwan, així com a bona part d’Europa. I això no és senzill d’aconseguir. Menys en la primera incursió en aquest món.

L’últim espectacle que estan maquinant, entre somnis i titelles projectats, encara no està a punt, però al Recrea’t gaudirem de la màgia de les seves històries que tant ens enlluerna. L’art petit, delicat, preciós, cuinat com una delicatessen, construït al detall, cuidat com si fos una miniatura, embolcallat en imaginació i en bellesa ens encanta. I Holoqué formarà part de tot aquest conjunt d’entresorts que estan portant tots aquests mons íntims i bonics al carrer, per omplir-lo d’art. Per contagiar el públic d’aquest amor per la bellesa. Esperem que els hologrames també us traslladin a universos somiats.

Torna enrere
X