Work in progress

Les novetats de Tombs Creatius

Publicat el dia

Marxa tot… tot marxa!

El taller s’ha quedat buit. Ni rastre de les col·leccions de jocs, que porten -incansables- un estiu d’anades i tornades constants. Però aquest cap de setmana és complet. Tothom ha marxat. Els Colors de Monstre, el Sr Tonet, El Viatge, la colla dels Xics… no queda ningú al taller perquè totes les nostres propostes volten pel món repartint joc, que és el que més il·lusió ens fa.

Els Colors de Monstre han triat ni més ni menys que l’Open Flair Festival, a la ciutat alemanya d’Eschwege, un festival de música a l’aire lliure que també ofereix un programa de nit amb cabaret, propostes infantils i actuacions de tot tipus. Aquest certamen cultural s’organitza des de l’any 1985 i cada any hi passen unes 20.000 persones al llarg dels cinc dies que dura. Els Colors de Monstre estaran molt ben acompanyats dins del programa Open Flair Kinder, especialment pensat per al públic infantildes de divendres fins diumenge.

La nostra colla castellera de fusta ha preferit anar-se’n més lluny, a Suècia, per donar l’oportunitat, a la gent de la ciutat de Malmö, a descobrir a través dels jocs, com pot ser formar part d’una colla castellera. Esperem que s’animim, que facin pinya i que aconsegueixin fer pujar l’enxaneta dels Xics del Xurrac fins al cel 😉

Mentre, El Viatge i L’Estrany Viatge del Senyor Tonet, faran ruta per Holanda i per Bèlgica, respectivament. La proposta sorprenent i colpidora que plantegem amb El Viatge se’n va dissabte al Zommerparkfeest de Venlo, a Holanda, on acompanyarà els concerts multitudinaris i les més d’un centenar de propostes que es fan a aquest festival cultural. Al dia següent, estarà amb el públic del Limburg Festival, amb un to menys multituinari i en un entorn idíl·lic que serveix d’escenari a tot tipus de propostes de teatre contemporani. El nostre Viatge és una de les “propostes especials en llocs especials”, que és la base d’aquest certamen holandès.

I els jocs del Senyor Tonet, també estaran per centreeuropa. A Bèlgica, concretament, on diumenge estaran al Kronberger Kulturkreis i on es quedaran per participar al següent cap de setmana al Wonder Weekend de Brussel·les, un festival de propostes familiars en què tenim la convicció que L’Estrany Viatge del Senyor Tonet se sentirà com a casa.

Aquests dies el taller està buit i l’activitat frenètica de carregar i descarregar furgonetes, fer quilòmetres, resoldre problemes sobre la marxa i, finalment, veure com gaudeix la gent del que hem creat per a ella dóna sentit al que fem. Perquè quan marxa tot, tot marxa.

Torna enrere
X