Work in progress

Les novetats de Tombs Creatius

Publicat el dia

Tatxaaaaan…! Us presentem el Recrea’t, la festa de Tombs Creatius el 12 d’octubre

Tombs Creatius estem de celebració. Complim 20 anys de trajectòria i no volem que la data passi desapercebuda. Tenim moltes coses a celebrar i per això, organitzem una festa, oberta a tothom, que aglutinarà, la tarda del 12 d’octubre, propostes artístiques per a tots els públics a la plaça 1 d’octubre de Bellpuig.

Hem batejat la festa amb el nom de “Recrea’t”, amb tota la intenció de barrejar en una mateixa jornada el talent creatiu i les ganes de jugar i emocionar, que són la base de l’activitat de Tombs Creatius al llarg de tot aquest temps. Així, el divendres 12 d’octubre, la plaça de l’1 d’octubre de Bellpuig i el recinte de les Piscines, acolliran una tarda de festa d’entrada lliure entre les 16h i les 20h. Un total d’11 companyies d’arreu de Catalunya i també d’altres indrets de l’estat espanyol, que han compartit vivències al llarg de dues dècades amb nosaltres, portaran les seves propostes com a regal d’aniversari.

Us expliquem com anirà:

  • A partir de les 16h, a la plaça 1 d’octubre de Bellpuig, tothom podrà gaudir d’una «olla barrejada» d’instal·lacions de jocs de carrer de Katakrak, Toc de Fusta i Tombs Creatius, amb els millors 15 jocs de cadascuna de les seves col·leccions. En aquesta estona, també podreu participar en la construcció d’estructures i circuits que ens proposa L’Obrador i ser protagonistes de les creacions interactives de l’artista Toni Ortiz.
  • També entre les 16h i les 19h, el recinte de les Piscines, al costat de la plaça, acollirà els entresorts (les actuacions de fira i de petit format) que portaran Itinerania, A2manos, Ymedio Teatro, Holoqué, Peus de Porc, Cia Anna Roca, compartint l’espai amb Tombs Creatius, perquè instal·larem El Viatge i la Caravana Puck.
  • A les 19h, a l’escenari de la plaça, el concert de La Tresca i la Verdesca, Zum, servirà per acabar la festa, bufar les espelmes, menjar el pastís i celebrar-ho amb un final sorpresa.

L’objectiu de la festa Recrea’t és lúdic. Com si d’una festa d’aniversari d’infants es tractés, Tombs Creatius convida companyies amb qui té una relació especial a jugar plegades a la plaça. Els seus obsequis són tresors: cadascuna d’elles porta el seu talent i juntes, es posen al servei del públic per convertir la festa d’aniversari en tota una celebració creativa oberta a tothom.

Aquí teniu el cartell. Així que reserveu el dia 12 d’octubre a l’agenda per al Recrea’t i digueu-ho a tothom. Compartiu l’esdeveniment a Facebook, repiuleu els tuits, poseu cors a instagram,  parleu-ho a l’ascensor, comenteu-ho a l’entrada de l’escola, xarreu-ho a la panaderia, crideu-ho des del balcó! Escriurem un capítol més de la nostra història i volem que en formeu part. Serà un bon moment per trobar-se amb gent estimada i compartir una estona de joc, deixant anar la creativitat i l’infant que -siguem criatures o no- portem a dins. Serà un bon moment per recrear-se en tot allò que ens emociona, que ens fa gaudir, que ens fa vibrar.

Aquesta festa no us la voldreu perdre! I nosaltres volem que hi sigueu.

Torna enrere
X